Iklan + catango + acdcdn

ads
Dropout

Dropout

Bookmark
0 Vizualizari
6.83
Episode Eps. 2
Type OVA
Status Completed
Synopsis Dropout

Pentru a rezolva problema alarmantă a șomajului, este introdus un program guvernamental special pentru a recruta așa-numiții "abandon școlar" - tineri care fie nu reușesc să găsească un loc de muncă, fie au eșuat la liceu - pentru muncă obligatorie. Deși la început acest lucru presupunea o simplă muncă manuală, în curând s-a transformat în fete care au abandonat școala și care trebuie să presteze servicii sexuale obligatorii pentru bărbați. Întrucât propriile performanțe școlare determină ce abandon școlar primesc, între bărbații din întreaga țară a apărut o competiție acerbă pentru cele mai bune partenere sexuale. În fruntea școlii sale, Ryouta Niimi este premiat cu cea mai bună abandonistă pe care Japonia o poate oferi. Noua sa "parteneră de studiu" este Reika Shichijou, fosta sa pasiune. După ce i s-a repartizat o fată atât de dulce și de bine dotată, Niimi devine curând ținta invidiei colegilor săi de clasă. Cum a ajuns Reika, care era ea însăși o e…

Status Completed
Studio
Releated
Season
Censor Censored
Posted by Error404
Released on
Updated on
Streaming Anime-ul Dropout RoSub di Aoi Hentai ~ Hentai in Limba Romana. Puteți descărca, de asemenea, Anime-ul Dropout Gratuit, nu uitați să faceți streaming la 1080p 720p 480p 360p în funcție de viteza dvs. de internet pentru a economisi cota de internet, Dropout di Aoi Hentai ~ Hentai in Limba Romana disponibil în format MP4 Hardsub Softsub.

Dropout Episode 1 RoSub, Dropout Episode 2 RoSub, Dropout Episode 3 RoSub, Dropout Episode 4 RoSub, Dropout Episode 5 RoSub, Dropout Episode 6 RoSub, Dropout Episode 7 RoSub, Dropout Episode 8 RoSub, Dropout Episode 9 RoSub, Dropout Episode 10 RoSub, Dropout Episode 11 RoSub, Dropout Episode 12 RoSub, Dropout Episode 13 RoSub, Dropout Episode 14 RoSub, Dropout Episode 15 RoSub, Dropout Episode 16 RoSub, Dropout Episode 17 RoSub, Dropout Episode 18 RoSub, Dropout Episode 19 RoSub, Dropout Episode 20 RoSub, Dropout Episode 21 RoSub, Dropout Episode 22 RoSub, Dropout Episode 23 RoSub, Dropout Episode 24 RoSub, Dropout Episode 25 RoSub, Dropout Episode 26 RoSub

24 September 2021 - Gdrive ke ban lagi, kemungkinan untuk server google share tidak akan bisa (eror). bagi yg ingin streaming silahkan pake server lokal dan bagi yang ingin downlod silahkan pake server Ninjastream, Mega, Safefileku (Jika tersedia) :)

Pentru a rezolva problema alarmantă a șomajului, este introdus un program guvernamental special pentru a recruta așa-numiții "abandon școlar" - tineri care fie nu reușesc să găsească un loc de muncă, fie au eșuat la liceu - pentru muncă obligatorie. Deși la început acest lucru presupunea o simplă muncă manuală, în curând s-a transformat în fete care au abandonat școala și care trebuie să presteze servicii sexuale obligatorii pentru bărbați. Întrucât propriile performanțe școlare determină ce abandon școlar primesc, între bărbații din întreaga țară a apărut o competiție acerbă pentru cele mai bune partenere sexuale. În fruntea școlii sale, Ryouta Niimi este premiat cu cea mai bună abandonistă pe care Japonia o poate oferi. Noua sa "parteneră de studiu" este Reika Shichijou, fosta sa pasiune. După ce i s-a repartizat o fată atât de dulce și de bine dotată, Niimi devine curând ținta invidiei colegilor săi de clasă. Cum a ajuns Reika, care era ea însăși o elevă model, să ajungă în acest rol umilitor și servil - și de ce îi place atât de mult?

Dropout

  • Server Calitate Descarcă
  • Mega 1080p Descarcă
ads

Other Series

Comentarii

Like Fanspage

Filter Search

A-Z List Caută în ordine alfabetica de la A la Z.
Copyright © 2022 Aoi Hentai ~ Hentai in Limba Romana. All Rights Reserved

Aoi Hentai ~ Hentai in Limba Romana This site Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana

Does not store any files on its server/ All contents are provided by non-affiliated third parties.